Ben je op zoek naar een dekbedovertrek lits jumeaux   Een lits jumeaux dekbedovertrek is een extra groot 2 persoons dekbedovertrek met de afmeting 240×220 cm. Een lits jumeaux dekbedovertrek is erg populair vanwege het grote oppervlak. Lits jumeuax is oorspronkelijk een Frans woord en betekend tweelingen-bed. Dit houdt in dat er dus in feite twee 1 persoons dekbedovertrekken aan elkaar gemaakt zijn.

Maat lits jumeaux dekbedovertrek

Een lits jumeaux dekbedovertrek heeft de maat 240×220 cm. Dit type dekbedovertrek is 40 cm breder dan een standaard tweepersoons dekbedovertrek. Bij matrassen vanaf een breedte van 160/180 cm is een lits jumeaux ideaal. Een lits jumeaux  met de afmeting 240×220 is geschikt voor dekbedden van 200 cm en 220 cm lang. Bij een korter dekbed met een lengte van 200 cm kun je de overige 20 cm gebruiken als instopstrook.

Materiaal dekbedovertrek lits jumeaux

Een populaire lits jumeaux variant is een flanellen dekbedovertrek lits jumeaux. Flanel is ideaal voor het koudere seizoen vanwege de warmtebehoudende eigenschappen. Als je het doorgaans kouder hebt kun je een flanellen dekbedovertrek lits jumeaux ook het hele jaar door gebruiken. Een andere veel voorkomende variant is een dekbedovertrek lits jumeaux katoen. Katoen is een fijn materiaal en neemt uitstekend vocht op. Daarnaast is katoen makkelijk te onderhouden en gaat lang mee. 

Kleur dekbedovertrek lits jumeaux

Een wit dekbedovertrek lits jumeaux is een neutrale keuze en kan makkelijk gecombineerd worden met andere kleuren. Uiteraard kun je een lits jumeaux in alle mogelijke kleuren terugvinden bij Budget-Bed.nl . Wil je een dekbedovertrek die de eye catcher van jouw slaapkamer wordt? Bekijk dan vele unieke dessins en geef jouw slaapkamer een prachtige uitstraling.

Dekbedovertrek lits jumeaux sale

De beste dekbedovertrek lits jumeaux sale vind je bij Budget-Bed.nl. Bekijk het grote aanbod lits jumeaux dekbedovertekken online en profiteer van de hoge kortingen. Door de vele verschillende lits jumeaux varianten vind je altijd een dekbedovertrek dat bij jou past.