Fantastisk firmakaffe giver arbejdsglæde og bedre bundlinie

Glade medarbejdere giver bedre bundlinie og mange undersøgelser viser at medarbejdergoder er noget medarbejdere kigger efter, når de skal vølge nyt job og god kaffe på arbejdet er en af dem.

Er du på udkig efter fantastisk kaffe, som giver glade og smilende medarbejdere, og leder du efter en leverandør af firmakaffe, hvor det er jeres behov, der er i højsædet, så er vi klar til at hjælpe. Vi mener, at god medarbejderkaffe giver arbejdsglæde i hverdagen, og vi mener bestemt også, at det kan ses på bundlinjen!

Vi rister, leverer og hjælper gerne

Vi leverer virksomhedskaffe i hele Danmark, ja vi har sågar kunder i Tyskland, og vi skræddersyr kaffen, så det passer til netop jeres behov, uanset om I drikker 50 kopper om ugen eller 500 om dagen.

Vi kan levere kaffen med jeres eget logo og slogans, og vi laver naturligvis også kaffeposer som firmagaver.

Vi ser det som et samarbejde, hvor vores succes afhænger af jeres tilfredshed, og derfor vil vi gøre vores ypperste for, at I får en god kaffeoplevelse – hver gang!

Hvad enten det er kaffen i venteværelset, i mødelokalet eller i receptionen, så byder mange virksomheder deres kunder på kaffe. Lad os hjælpe med at sammensætte en blanding, som smager fremragende, og som efterlader et bredt smil på kundernes ansigt – en kaffe I kan være stolte af, og som kunderne husker.

Ny kaffemaskine til kontoret

Hos Kristians Kaffe tilbyder vi service af espressomaskiner, salg af kaffemaskiner, espressomaskiner samt kaffekværne. Vi tilbyder reservedele til favorable priser, og vi arrangerer også udlejning af udstyr til enkeltstående arrangementer eller på månedsbasis. Så er du nystartet café, eventmanager eller ønsker at udskifte espressomaskine og kværn til noget større eller mindre for den sags skyld, så er vi klar med råd og vejledning og den rigtige løsning. Vi forhandler La Marzocco, La Spaziale, Rancilio, Lelit, Mahlkönig, Anfim, Davinci, Minor Figures og meget andet.

Se meget mere på www.kristianskaffe.dk