Alla som har flyttat själva vet att det oftast är en tung process som kräver tålamod och ihärdighet. Idag väljer faktiskt allt fler att överlåta flyttuppdraget åt en flyttfirma, det gäller bara att hitta rätt flyttfirma. För att göra detta finns det vissa knep och trix som underlättar valet. Priset är såklart en viktig del vid valet av flyttfirma, men även kundrecensioner, att företaget innehar ansvarsförsäkring och trafiktillstånd är minst lika viktigt. Oftast ger kundrecensionerna en bra uppfattning om hur företaget hanterar sina kunder.

Det vi vill gå ut med här är att presentera en flyttfirma som bara brakar fram på marknaden, med exlusiva tjänster och med kunden i absolut främsta fokus. Med nöjd kundgaranti, trafiktillstånd, ansvarsförsäkring, goda kundrecensioner samt prispressade priser där RUT-avdraget alltid hjälps åt av firman är det här ett säkert val.

Flytt & Städfix Mälardalen AB är företaget vi vill lyfta fram här. De verkar främst inom Mälardalen men åtar sig flyttuppdrag i hela Sverige samt även utomlandsflytt.

När du ska flytta, överväg att välja det här företaget. Via deras hemsida kan du dessutom få ett prisförslag bara inom några sekunder utan några som helst förpliktelser.

För en flytt i exempelvis Örebro kan du besöka denna länk Länk till hemsida

Vi föreslår att ni även slår dom en pling för att även där ta reda på hur de hanterar dig som potentiell kund.