Mondo Kaos er en Retro & Vintage inspireret tøjbutik til kvinder der ligger i hjertet af det skønne Elmegade kvarter i København, Danmark.

Hos Mondo Kaos træder du ind i et feminint og inspirerende retro univers, hvor du finder en stort udvalg af kjoler, særligt cocktail kjoler, skjortekjoler, slåom kjoler samt kjoler til årets højtider så som røde kjoler til julefesten samt nytårskjolen.

Vi har specialiseret os i den flatterende stil som skaber smukke og velsiddende designs til alle kvinder uanset kropstype.

I Mondo Kaos sætter vi en stor ære i at give vores kunder en nærværende og personlig betjening hvor det er dig som kunde der er i fokus, både i butikken samt på webshoppen.

Vi har altid et stort udvalg af tøj i retro og vintage stil fra alle de bedste brands indenfor den feminine retromode. Vi elsker retro stilen, da den sætter de feminine kurver i fokus, og skaber en smuk silhuet til alle kvinder. Det betyder at vores bukser og nederdele er højtajlede, samt vores bluser og kjoler er taljerede, og at vi altid har fokus på at finde det rette feminine snit til netop din figur.

Vores sortiment er nøje udvalgt, så kvaliteten og designet altid er i top, og vi har tøj og tilbehør for stort set enhver smag. Uanset om du er til en gennemført retro og vintage stil, eller om du bare vil have nogle enkelte ting til at pifte din garderobe lidt op, kan vi finde det rigtige til lige dig.

Vi elsker at vejlede og finde frem til det snit som klæder dig. Vi har altid kunden i fokus, og det er vores mål at alle som kommer i Mondo Kaos, skal opleve at have modtaget den mest kompetente betjening muligt.